Rotarius Vastgoedstyling
The way folks live in a home is their business......
The way folks display their home for sale is our business......
       welkom        ~     wat is vgs     ~  waarom vgs    ~         f.a.q.        ~ basisprincipes ~   wat doen wij  ~     contact
Wanneer laat ik mijn woning stylen? Ideaal zou zijn vóór het vastgoed op de markt komt. Makelaars kunnen bevestigen dat de eerste 2 weken kritiek zijn in de verkoop van een huis. In deze periode tonen kandidaat-kopers de meeste interesse. Het is van groot belang dat het pand er dus onmiddellijk op zijn best uitziet.

Mijn huis staat al te koop, is het niet te laat om in zee te gaan met een vastgoedstylist? Absoluut niet! Het is niet ongewoon dat een woning wordt gestyled voor verkoop nadat het al een tijd op de markt staat. Wij vragen het huis een beperkte tijd uit de verkoop te nemen zodat we de woning professioneel verkoopsklaar kunnen maken om het daarna opnieuw te koop aan te bieden.

Ik weet dat er enkele reparaties dienen te gebeuren. Moet ik deze herstellen of verkoop ik mijn huis in de huidige toestand? Als onderdeel van ons consult, zullen we samen met u als eigenaar die items aanpakken die een substantieel verschil maken in de verkoop van uw huis. Vergeet niet, je hoeft niet altijd te schilderen en grote herstellingswerken te doen om je woning aantrekkelijker te maken. In vele gevallen kunnen we de juiste sfeer creëren door eenvoudigweg op te ruimen, schoon te maken, meubelen te verwijderen of verzetten en de juiste accessoires toe te voegen

Hoe lang duurt het om mijn huis te “restylen”? Afhankelijk van de grootte van de woning en het aantal kamers we moeten aanpakken, duurt het project van 1 tot 4 dagen.

Kunnen mijn eigen meubelen blijven? Ja, als professionele vastgoedstylisten, is ons doel om met een zo klein mogelijk budget te werken. Wij gebruiken uw meubelen zoals u dacht dat ze nooit gebruikt konden worden. Als extra dingen nodig zijn om het project af te werken zal dit met u op voorhand besproken worden.

Waarom zou ik geld investeren in een huis dat ik verkoop? Uw huis laten stylen door een vastgoedstylist vermindert de termijn dat uw huis te koop staat. Te koop staande woningen zullen het meest bezichtigd worden tijdens de eerste 2 tot 4 weken. Een eerste goede indruk maken tijdens deze kritische periode zal u helpen sneller te verkopen, waarmee u vele extra kosten uit kunt vermijden, zoals hypotheek, verzekering, …
Ik werk met een makelaar, werken jullie samen aan mijn verkoop? Wij als vastgoedstylisten werken graag samen met vastgoedmakelaars. Ons project kan maar slagen als er een goede verstandhouding is met alle partijen. De job van de makelaar bestaat er uit uw woning op de markt te brengen en zoveel mogelijk kandidaat-kopers naar uw woning te leiden en onze taak bestaat er in uw woning klaar te maken voor dit proces. In de meeste gevallen introduceren vastgoedmakelaars ons omdat zij weten dat vastgoedstyling werkt.
Kan ik zelf mijn woning verkoopsklaar maken? Wij moedigen uw hulp aan om op te ruimen, schoon te maken, inpakken en andere taken die van groot belang zijn. Dit zijn taken die  toch moeten gebeuren wanneer je verhuist. Onze taak als professionele vastgoedstylist is het diagnosticeren van de woning, een adviesrapport opmaken en u  te begeleiden, te delegeren en te assisteren bij het verkoopsklaar maken van uw woning.
MEEST GESTELDE VRAGEN OVER VASTGOEDSTYLING